Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia extract)

 Tongkat ali ( Eurycoma Longifolia extract) complex de plante pentru barbati care practica diverse sporturi (fitness)

200.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

 

Complexul Eurycoma Longifolia este un complex puternic pe bază de plante pentru bărbați.

Veți vedea citind recenziile  că mulți bărbați au găsit Eurycoma eficientă. Este conceput pentru a fi luat numai atunci când este necesar.

Ingredientul cheie în complexul Eurycoma Longifolia este o plantă numită Eurycoma Longifolia (mai cunoscută sub numele de Tongkat Ali). Fiți conștienti, Tongkat Ali pe cont propriu nu va oferi efectele pe care acest complex este capabil să le ofere, este doar combinația unică de ierburi care funcționează atât de eficient.

Creșterea cererii de soluții pe bază de plante

Într-o lume în schimbare. Mai mulți bărbați se îndepărtează de droguri la soluțiile naturale pe bază de plante. Aceste produse sunt în mod natural sigure pentru utilizare și pe baza formulelor vechi care au lucrat mulți ani.

Ce face complexul Eurycoma Longifolia (Tongkat Ali) atât de eficient?

După ce au încercat mai multe combinații de plante pentru mai mult de un an, în cele din urmă au fost selectate 7 tipuri diferite de plante, oferind un amestec unic cu ingredientul principal Eurycoma Longifolia.

În general, majoritatea clienților au spus că nu au avut efecte secundare cum ar fi cefalee, palpitatii extreme, transpirații și amețeală care sunt mai frecvent asociate cu agenți de stimulare chimică. Câțiva au simțit o ușoară erupție facială și căldură în corp.

Mulți agenți de creștere a plantelor conțin substanțe chimice!

Știm, pentru că suntem în industrie. Avem o listă a numeroaselor amplificatoare naturale, interzise de ministerele de sănătate din mai multe țări datorită prezenței substanțelor chimice controlate cum ar fi Sildenafil (ingredient activ al unui lider de piață) și Tadalafil (ingredient activ al altora). Aceste mărci foarte similare sunt oferite gratuit pe internet pentru bărbații care cred că cumpără un produs pe bază de plante 100%!

Oferiți Complexului Eurycoma Longifolia o încercare acum! Suntem siguri că veți fi uimiți. Oferim o garanție de 100%

Gândiți-vă serios încercând complexul Eurycoma Longifolia înainte de a risipi bani pe alte mărci. La urma urmei, complexul Eurycoma Longifolia este cel mai bun. Dacă întâmplător nu vă așteptați, cel puțin nu ați risca sănătatea dvs. prin încercarea unui lucru care nu a fost testat în mod corespunzător în laborator

Sunt incluse instrucțiunile de utilizare, dar inițial trebuie să luați 1 sau 2 (vă sugerăm să încercați doar una pentru a începe cu) capsule cu un pahar de apă caldă 30-40 minute înainte de o întâlnire intimă. Odată ce corpul vostru se aclimatizează, puteți găsi că oricum este suficient. În cazul în care administrați în prezent extract de lichid de capră de buruiană sau capsule zilnic, atunci o capsulă (când este necesar) ar fi cu siguranță suficientă.

Sugestii recomandate:

1 până la 2 capsule, când este necesar, cu un mic pahar de apă caldă cu 30-40 de minute înainte de activitate.

A nu se folosi de cei cu afecțiuni cardiace. (Dacă aveți îndoieli consultați medicul)

Nu trebuie luate de nimeni sub vârsta de 18 ani sau de către femei însărcinate.

 

alt produs din aceeasi categorie