Spray Dooz14000

100.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

   Spray Dooz desensibilizează penisul când se aplică o pulverizare pe gland iar efectul apare intr-un interval de 5 minute. Grație efectului poate prelungi o partidă de sex de 10 ori intervalul de timp cât ați fi avut în mod normal.

         Cunoscut ca un spray care vă transformă în armăsar are capacitatea de a prelungi actul sexual și de a satisface partenera dumneavoastră, producându-i multiple orgasme.

Ejacularea precoce este o afecțiune caracteristică milioanelor de bărbați ( după unele aproximări 75%). Dooz 14000 ( Delay Spray cu vitamina E) este recomandat pentru orice persoană care are dificultăți pentru a se împlini din punct de vedere sexual datorită ejaculării precoce.

Aplicați două pulverizări pe gland și așteptați 5 minute după care veți putea trece la acțiune. Alternativ, puteți aplica o pulverizare pe vârful degetului și masați  ușor penisul. Acest spray nu are miros și nici gust deci puteți cere partenerei să va facă sex oral fără a vă deconspira folosindu-l.

Atenție: acest spray este foarte puternic de aceea nu exagerați cu pulverizările în zona intimă. Vă recomandăm să nu aplicați mai mult de două pulverizări.

Folosind Dooz 14000 veți avea următoarele avantaje

-         Reduce sensibilitatea

-         Vă conferă o erecție mai puternică pe o perioadă mai lungă

-         Vă sporește, din punct de vedere psihologic, încrederea și mulțumirea de sine când faceți dragoste

-         Se pot aplica 80-100 de pulverizări

-         Efectul spray-ului se manifestă pe un interval de 5 ore 

Dooz 14000 este printre singurele spray-uri  din lume care a adăugat în compoziția sa, vitamina E care hrănește și activează celulele. Ca și o vitamină naturală este foarte ușor de absobit și să stimuleze și să crească energia celulelor.

alt produs din aceeasi categorie