TONGKAT ( extract Eurycoma Longifolia)

   Produs cunoscut pe larg ca un mijloc impecabil pentru optimizarea forței sexuale la bărbați. AL KENZ TONGKAT ALI este un supliment alimentar pe baza rădăcinii uscate de Tongkat Ali (eurycoma logifolia).

200.00 Ron

*pretul include T.V.A.

 

adauga in cos

 

Detalii produs

     Produs cunoscut pe larg ca un mijloc impecabil pentru optimizarea forței sexuale la bărbați. AL KENZ TONGKAT ALI este un supliment alimentar pe baza rădăcinii uscate de Tongkat Ali (eurycoma logifolia). Procesul original de fabricare garantează descompunere și absorție completă a adaosului dietetic. Cercetările clinice au demonstrat o creștere însemnată a activității sexuale care acționează timp de o oră după administrarea preparatului iar efectul se pastrează garantat 3-7 zile.

     Eliberează sechestrarea de testosteron și o schimbă în testosteron activ și utilizabil prin reducerea SHBG (hormonul de sex legat de globulină), cu o medie de 30%. Crește metabolismul țesuturilor asociate cu funcția sexuală cu un salt de 60%.

 Tongkat Ali poate ajuta să progreseze către următoarele:

Creste in mod natural  testosteronul *

Combate oboseala

Hormonul de producția spermei crește

Imbunatatirea circulatiei sanguine

Întărirea sistemului imunitar

Creste virilitatea sexuala , libidoului si apetitului sexual (afrodisiac) *

       În timp ce toate beneficiile de mai sus pot fi realizate prin a lua Tongkat Ali, vă rugăm să înțelegeți, de asemenea, că nu toată lumea va experimenta aceste beneficii deaoarece oamenii sunt diferiti, iar rezultatele vor varia.

        Vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua acest supliment ca dozele pot varia în funcție de greutatea corpului și, de asemenea, motivul pentru care luați acest lucru (de exemplu, culturistii pot fi sfătuiți să ia mai mult).

      Important  - Tongkat Ali ajuta testiculele sa produca mai mult testosteron, așa cum produceau  când erati mai tineri. Este important să lasati  si organismul sa se odihnească periodic.   Timp pentru a lua capsulele este cuprinsă între 5 zile și 2 săptămâni (vă rugăm să discutați cu medicul dumneavoastră) și  (timpul să nu mai luați pentru pauza) este de aproximativ jumătate din timp , ( se recomandă perioade).

     De exemplu:  În cazul în care luați Tongkat Ali timp de 1 săptămână, atunci ar trebui să se odihnească corpul pentru aproximativ 3-4 zile (nu luați nici un Tongkat Ali). Ciclu de pauza este cel mai bun mod de a menține corpul activ. Continuați să luați acest fel în cicluri de timp aproximativ 6 luni.

        Daca nu ai folosit Tongkat Ali inainte, este o idee bună pentru a începe cu grijă doar de a lua o capsulă pe zi, timp de 3 zile.

Tongkat Ali 3000 Extreme

Forța de aderență: 200: 1  Extract de radacina

Dimensiune: 500mg per capsulă

Forma de comercializare: o capsula

Data de expirare: februarie 2018

     Mod de folosire:  

    Oferiți o sansa complexului Eurycoma Longifolia  acum! Suntem siguri că veți fi uimiți. Oferim o garanție de 100%..

Gândiți-vă serios încercând complexul Eurycoma Longifolia înainte de a risipi bani pe alte mărci. La urma urmei, complexul Eurycoma Longifolia este cel mai bun. Dacă întâmplător nu vă așteptați, cel puțin nu ați risca sănătatea dvs prin încercarea unui lucru care nu a fost testat în mod corespunzător în laborator

Sunt incluse instrucțiunile de utilizare, dar inițial trebuie să luați 1 sau 2 (vă sugerăm să încercați doar una pentru a începe cu o capsula cu un pahar de apă caldă 30-40 minute înainte de o întâlnire intimă. Odată ce corpul vostru se aclimatizează, puteți găsi că oricum este suficient. În cazul în care administrați în prezent extract de lichid de capră de buruiană sau capsule zilnic, atunci o capsulă (când este necesar) ar fi cu siguranță suficientă.

Sugestii recomandate:

1 până la 2 capsule, când este necesar, cu un mic pahar de apă caldă cu 30-40 de minute înainte de activitate.

A nu se folosi de cei cu afecțiuni cardiace. (Dacă aveți îndoieli consultați medicul)

Nu trebuie luate de nimeni sub vârsta de 18 ani sau de către femei însărcinate.

 

 

   

 

 

alt produs din aceeasi categorie